WERKWIJZE

 

Sterker met Saar is de plek voor professioneel voedingsadvies van een (sport)diëtist op het gebied van voeding, leefstijl, sportprestaties en voeding van het kind in Rotterdam. Zowel in de praktijk gevestigd in Rotterdam Zuid, als online. 

 

Bij Sterker met Saar kun je terecht voor een persoonlijk advies dat op maat van jouw doel en unieke behoeften gemaakt is. De coaching bestaat uit 1 op 1 sessies waarin we samen opzoek gaan naar het beste voedingspatroon om jouw doelstelling te bereiken…

Het beste voedingspatroon? De gene die bij jou past en niet als volhouden voelt. 

1. MAAK EEN AFSPRAAK

Neem gerust en vrijblijvend contact met me op. Indien gewenst kunnen we telefonisch contact hebben alvorens we een afspraak plannen

2. INTAKE (60 min)

De intake is de eerste sessie waarin we de basis van de begeleiding leggen. Naast dat we elkaar eerst beter leren kennen, maak ik ook een analyse van jouw huidige situatie, hulpvraag en uitdagingen. Dit met behulp van een aantal vragen, een eetdagboek en een lichaamsmeting: lengte, gewicht, middelomtrek en indien gewenst ook vetpercentrage en spiermassa. Aan de hand van de analyse stel ik een passend en concreet advies op waar je direct mee aan de slag kunt. We plannen een nieuwe afspraak over 1 of 2 weken en voor vragen tussendoor kun je contact op nemen via Whats App. 

 

2. VERVOLGCONSULTEN (30 min)

Binnen de vervolgconsulten evalueren we de resultaten die je boekt en stellen we waar nodig bij.  Verandering is één, verandering behouden is twee. Met coachingstechnieken zorg ik er voor dat jij je nieuwe gewoonten voor een lange tijd volhoudt zodat succes gegarandeerd is.