Sterker met Saar

Want sterker worden, daarin heb ik zelf een aardig pad in afgelegd. Ik was een onzekere tiener, met niet veel vrienden en ondanks dat mijn moeder Lekker Pûh!!! heeft opgericht, kon ik er zelf wat van om na schooltijd veel te snacken en snaaien.

 

Nu werk ik elke dag aan de sterkste versie van mezelf, op zowel mentaal als fysiek gebied. Dat doe ik door gezond eten, trainen, wandelen, mediteren, journallen en doordat ik zelf ook altijd coaching volg!  

Hoe werd ik lekker pûh!!! eetcoach?

Lekker Pûh!!! zit in Nederland, België en Frankrijk, maar is begonnen bij mij beneden bij mij aan de keukentafel ontstaan. Als klein meisje luisterde ik vanaf boven hoe mijn moeder de eerste kinderen hielp. Binnen een aantal jaar stampte ze de meest succesvolle methode voor kind en overgewicht uit de grond. Ik met deze methode meegegroeid en opgegroeid en ken ik deze door en door.

 

Het was dus niet heel gek dat ik aan de opleiding Voeding en Diëtetiek ben gaan studeren. Na mijn opleiding ben ik voor mijzelf begonnen en vrijwel direct gestart met het begeleiden van kinderen.

 

Inmiddels ben ik sinds 2022 mede-eigenaar van het bedrijf en doe ik het samen met mijn moeder: Ingrid Stieber. We zijn bezig de methode uit te breiden en te verbeteren en nieuwe eetcoaches op te leiden tot Lekker Pûh!!! eetcoach. 

 

Fitness

Tijdens mijn opleiding is er nog een zaadje geplant. Als echte student die graag naar feestjes ging, raakte ik steeds meer verwonderd door de sportschool. Wat begon als een moetje omdat ik onzeker en ontevreden over mijn lijf was, groeide uit tot een ware passie. Inmiddels adem ik de leefstijl en speel ik ook wedstrijden in bikini fitness.

Opleidingen

HBO Bachelor Voeding en Diëtetiek

Sportdiëtetiek

Kindervoeding en kinderdiëtetiek (basis)

Cognitieve gedragstherapie 

Hip & Healthy Academy Lekker Pûh!!!

Cursussen

Henselmans Personal Training cursus

Physis Academy 6 domeinen cursus
ACT Parkeer je piekerverstand