Kinder eetcoach

Samen met je kind naar het gezonde gewicht

Zonder dieet

 

 

 

Als eetcoach van Lekker Pûh!!! help ik kinderen samen met het gezin waarin ze leven op een speelse manier hun gezonde gewicht te bereiken. 

 

Hoe? Door het op speelse manier aanleren van een gezonde leefstijl. Zonder dieët en het gebruik van woorden zoals afvallen en lijnen. 

 

Het resultaat? Een zelfverzekerd kind dat veel fijner en prettiger in zijn/haar vel zit.

De begeleiding duurt tot en met 18e levensjaar en wordt (grotendeels) vergoed door zorgverzekeraars. 

Lekker Pûh!!! biedt de simpele oplossing voor kinderen met overgewicht en obesitas. Samen komen we er uit! 

Dochter van...

Ben jij zelf altijd gezond geweest als dochter van?

Nee! Absoluut niet. Ik gooide als puber qua gezondheid mijn kont tegen de krib. Ik at brownies, frikandelbroodjes en drok energydrank in mijn tussenuur. Ook was ik een echte student (zelf tijdens mijn “gezonde” opleiding Voeding en Diëtetiek).

 

Nu leef ik de healthy lifestyle, waarvan ik wens dat ik hem veel eerder had uitgevonden. Ik voel me happy, zelfverzekerd en gezond. Daarom ben ik gepassioneerd dit aan de volgende generatie door te geven als Eetcoach van Lekker Pûh!!!