Overgewicht bij kinderen

Een modern probleem..

Lekker Pûh!!! biedt de simpele oplossing. Samen komen we er uit! 

Als eetcoach…

help ik kinderen en jongeren naar hun gezonde gewicht. Zonder dieet, restricties en termen zoals afvallen en lijnen. Het creëren van een gezonde leefstijl staat namelijk centraal! Een gezond gewicht is slechts een van de vele mooie resultaten daarvan die we samen behalen.

 

Ik gebruik de succesvolle methode Lekker Pûh!!! waarmee ik zelf als kind van oprichtster Ingrid Stieber ben opgegroeid.

 

Ben jij zelf altijd gezond geweest als dochter van?

Nee! Absoluut niet. Ik gooide als puber qua gezondheid mijn kont tegen de krib. Ik at brownies, frikandelbroodjes en drok energydrank in mijn tussenuur. Ook was ik een echte student (zelf tijdens mijn “gezonde” opleiding Voeding en Diëtetiek).

 

Nu leef ik de healthy lifestyle, waarvan ik wens dat ik hem veel eerder had uitgevonden. Ik voel me happy, zelfverzekerd en gezond. Daarom ben ik gepassioneerd dit aan de volgende generatie door te geven als Eetcoach van Lekker Pûh!!!