Fitnesscoaching


De Krachtsportdiëtist

Als  (kracht)sportdiëtist, personal trainer en zelf bikini atleet,
help ik je op weg naar jouw doelen.

💎 Wekelijkse check ins

 

💎 Maandelijkse videocalls

 

💎 Metingen

 

💎  Een persoonlijk afgestemd en effectief trainingsplan

 

💎 Voedingsrichtlijnen en advies

 

💎 Coaching ter alle tijden: niet alleen om gemotiveerd te blijven, maar het echt te maken tot een leefstijl. Om daadwerkelijk je doelen te behalen!

Mobiel Klaar voor jouw fitnesstransformatie_ Sterker met Saar Krachtsportdiëtist Sarah van Uijthoven

Ik ben je coach!

Ik zet je helemaal op de juiste rit en sta als online coach pal achter je tijdens deze fitnesslifestyle journey. Met wekelijkse check in via videobellen of mail blijf ik nauw betrokken met jou en je proces.

Zelf weet ik hoe fijn het is om gecoacht te worden en hoe snel en goed resultaat je er mee behaalt. Ik verlang er naar jou dit ook te bieden; samen maken we er wat geweldigs van!

 No bullshit…

Met een opleiding sportdiëtetiek en de Henselmans PT cursus in the pocket en een liefde voor leren, ben ik niet de doorsnee Personal Trainer. Vele verspreiden helaas nog veel “bro-science”: mooie  verhalen over wat je het best kunt doen voor resultaat, maar waar geen reet van klopt en jij begint te twijfelen over wat nu werkelijk waar is.