Slimming Program

Klaar om je body te geven wat het verdient: balans, rust en een zelfverzekerde jij! Het Slimming Program is speciaal voor jou gemaakt als jij op dit moment mijn vroegere relatie met voeding ervaart:

Je bent heel de dag “foodfocussed” en hebt vaak honger en/of cravings. Daardoor denk je constant aan het volgende eetmoment. Je eet structureel meer dan je je had voorgenomen. Naast dat je hierdoor niet rondhuppelt in jouw droomfysiek, voel je je soms machteloos, ongemotiveerd en niet de baas over je eigen leven en voedingskeuzes.

Of…

Je bent helemaal klaar met die paar kilootjes overgewicht, doet onwijs je best maar kunt je vinger er niet precies op leggen waar het hem in zit of waar je moet beginnen. Daarom verslof je steeds na een goedbedoelde poging weer in oude gewoontes, maar met een schuldgevoel er bij. 

Binnen het slimming program breken we de cirkels. We gaan we terug naar de basis; terug in balans. Weer leren luisteren naar wat ons lichaam nodig heeft, zodat jij vanaf nu zelf het heft in eigen handen hebt, kunt bepalen wat je eet en nooit meer op dieet hoeft. 

Maar wist je dit? Het is niet dat je:
 • niet genoeg doorzettingsvermogen
 • onvoldoende motivatie
 • geen discipline

of gewoonweg andere onveranderlijke gewoontes hebt. Nee, jij bent gewoon een mens (echt waar).

Waarschijnlijk mis je die specifieke handvatten en kennis om de grip op jouw voeding en eetgewoontes terug te krijgen.

Binnen het Slimming Program van Sterker met Saar leer ik je in 12 weken en binnen vijf fysieke consulten wat jij als uniek persoon hiervoor nodig hebt. Het programma bestaat uit een vaste basis, maar zal altijd worden gefinetuned naar jouw unique needs. Als (sport)diëtist en ultieme ervaringsdeskundige ben ik komende weken jouw persoonlijke coach en vertrouwenspersoon die altijd voor je klaar staat (ook buiten consulten), naar je luistert en je helpt.

Saar als jouw coach

Voor
Ja, zelfs als diëtist heb ik véél gestruggeld met mijn eigen voeding. Ik had altijd cravings, trek en at te veel. Hierdoor zat ik niet lekker in mijn vel en was ik niet zo slank als dat ik wilde.
Ik leek niet zelf te kunnen kiezen wat ik at en hoe ik er uit zag. Dat vond ik frustrerend!
Mij wijden aan een nieuwe sport: bikini fitness forceerde me een kritische blik te werpen op mijn eigen eetgewoontes door mijn eigen bril als diëtist, maar nu met een solide doel.
De weg naar vrijheid, plezierig afslanken en het lekker in mijn vel zitten heb ik in dit programma gebundeld om door te geven aan jou. Zodat ook jij voorgoed de balans en jouw voeding in de hand hebt.
 

↓ Lees meer 

NA
Dit leer je:
 • Over voedingsmiddelen die je het best kunt eten
 • Hoe je structuur en ritme aanbrengt
 • Verhelpen van en omgaan met cravings
 • Gezond genieten van “ongezond” eten
 • Omgaan met je emotie en eten 
 • En zo terug in balans te komen! 
Zo werk het:
 • We beginnen met een fysieke intake waarin we elkaar leren kennen en je de eerste tools krijgt om direct te starten.
 • Daarna volgen 4 vervolgafspraken
 • Elk consult krijg je praktische info, tips, opdrachten en een nieuwe dosis motivatie mee naar huis.
 • Tussendoor mag je me altijd een appje sturen.
 • Na 12 weken ben je klaar om voor de rest van je leven zelf terug in balans te komen en je voeding in eigen hand te hebben. 
 • Alle consulten kunnen ook online worden gevoerd

 

Vrij zijn, weer echt genieten van eten en vooral de rest van het leven. Je lichaam precies geven wat het nodig heeft, hierdoor slanker worden, maar vooral gelukkiger en gezonder. Stop met het jezelf de schuld geven en begin met het begrijpen van ons eetgedrag en je eigen lichaam beter leren kennen. Je versterkt hiermee jouw relatie met voeding en automatisch ook die met jezelf. Terug in balans komen en de regie terugpakken: dat is het doel van dit programma. 
 Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of vragen. 

Vergoeding


Het programma valt precies binnen de 3 uur diëtetiek die vergoed wordt binnen het basispakket. Een voorwaarde hiervoor is een medische code zoals overgewicht of obesitas. Check het even bij jouw zorgverzekeraar! Je hoeft waarschijnlijk maar 0-30% van het onderstaande bedrag zelf te voldoen.

Prijs
Sterker met Saar's Slimming Program
€180

Inclusief:

Intensieve 12 weekse begeleiding
3 professionele metingen
Alle informatie- en werkbladen
Motiverende coaching