Werkwijze

Een healthy lifestyle en goed eten zijn belangrijke sleutels voor een heerlijk, bruisend en opwindend leven. Als (sport)diëtist adviseer en coach ik op het gebied van een gezonde leefstijl, afvallen en sportprestaties. Zowel online als in mijn praktijk laat ik je zien hoe ook jij met voeding je doelen kunt bereiken.

Wil jij:

→ Fitter worden
→ Afvallen
→ Sportprestaties verbeteren
→ Droogtrainen
→ Spiermassa opbouwen?

Dan is Sterker met Saar is jouw Personal Nutrition Coach!

 

Zo gaan we te werk

Krijg ik een voedingsschema/dieet?

 

Nee, ik maak geen voedingsschema’s. De ene is hier blij mee, de ander haakt af. Het punt is: ik ben allergisch voor voedingsschema’s dus kan hier helaas niet mee werken.

Ik ben er te veel tijd aan kwijt (als ik iets voor je doe wil ik het 100% goed doen) voor wat het voor jou opbrengt. Ten eerste is een voedingsschema totaal niet flexibel. Leer beter…

 

zelf op elk moment, overal op aarde voor jou de beste voedingskeuzes te maken.

 

Als je van een lijstje eet, gaat dat een beetje moeilijk.

Ten tweede leer je met een voedingsschema niet je eigen weg te vinden in onze “voedselwildernis”. Die weg is namelijk voor iedereen anders en kan ik niet samenvatten in een simpel voedingsschema.

Wat dan wel?

We vinden samen een weg in het voedingspatroon die het best binnen jouw leven en doelen past!

Het beste voedingspatroon is de gene die het best bij jou past: die houd je het langste vol!

 

Dat betekent dat je soms mag bezwijken voor je zwaktes en niet alles in één keer perfect hoeft te doen. Je leeft je nieuwe leefstijl hierdoor consequent, met als gevolg consistente resultaten die op termijn geweldig zullen zijn!

De begeleiding

 1. Aanmelden
  Meld je aan via telefoon, mail of de contactpagina. Ik neem binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend telefoongesprek waarin we je doelen bespreken en kijken of mijn coaching daarvoor een match is!
 2. Intake 
  Dit is echt de belangrijke basis. Binnen de intake leren we elkaar beter kennen, stellen we doelen op en geef ik je met mijn expertise het advies hoe je deze efficiënt kunt bereiken! Ook leggen we je startpunt vast met verschillende metingen. We kijken samen hoe het advies in te passen is binnen jouw huidige levensstijl en creëren zo samen jouw betere healthy lifestyle. We gebruiken de vervolg consulten en het onbeperkte contact om dit zo succesvol en duurzaam mogelijk te maken. Ik sta je vanaf nu altijd bij en ben echt jouw voedingscoach.
 3. Vervolgconsulten
  Eerst wekelijks, daarna om de week heb je weer contact met jouw voedingscoach als solide stok achter de deur, wat vooral in het begin erg belangrijk is. We meten progressie en bekijken de barrières. 
 4. Onbeperkt contact
  De eerste weken zijn intensief en heel belangrijk. In deze periode sta ik je zo snel mogelijk bij via WhatsApp. Maar ook na deze periode mag je me altijd vragen stellen of een update over hoe het gaat.